Over 4D Select

4D select is gefundeerd op twee business units. CAD ondersteuning en ICT diensten. Deze twee units zijn perfect complementair en vullen mekaar aan. Ervaring opgebouwd in de ene unit is onmiddelijk inzetbaar in de andere. Uit deze synergie groeit een bedrijf dat kan putten uit een rijke portfolio van ervaringen en toepassingen.

4D select is gegroeid rond een dynamisch team van ervaren mensen dat al jaren diensten en producten levert die bedrijven helpen hun productiviteit te bevorderen.

Onze praktische ondersteuning op het gebied van o.a. hard- en software, netwerken, onderhoud, bedrijfsopleidingen, maatwerk, helpdesk-ondersteuning, website ontwikkeling is gebaseerd op uw specifieke bedrijfsorganisatie.

Wij nemen geen genoegen met enkel de verkoop van software-licenties, maar leveren alle diensten bij onze producten die nodig zijn om de productiviteit zo snel mogelijk te verhogen.

Voor onze CAD ondersteuning bieden wij MicroStation opleidingen aan, voor beginners en gevorderden, tekenaars en beheerders. Deze lessen worden gegeven door ervaren lesgevers. Onze praktijkgerichte aanpak verzekert een nauwe aansluiting met de dagelijkse praktijk. Ons leslokaal is volledig uitgerust met alle nodige audio-visuele middelen en moderne pc’s.

Bent u op zoek naar een degelijke MicroStation begeleiding, al dan niet op vooraf afgesproken tijdstippen? Dan stellen wij graag op maat een urenpakket samen.

Wilt U meer weten? Deze website geeft een overzicht van diverse onderdelen uit ons dienstenpakket.

Heeft U vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur een mail door het aanklikken van contact.