Installaties

U hebt hardware? En software?

Dan nu de installatie nog. De meeste problemen die voorkomen met hard- en software situeren zich niet in het feit dat de componenten slecht zijn, maar wel dat ze slecht samenwerken. Dit is meestal te wijten aan een slechte installatie / configuratie.
Wanneer we kijken naar het niveau van complexiteit van hard- en software dezer dagen, mogen we nog van geluk spreken dat meerdere componenten überhaupt nog compatibel zijn.
Het opzetten van een server en netwerk dat optimaal moet functioneren is vandaag de dag een wandeling over een dunne koord. Het is nodig een stabiel evenwicht te vinden tussen de verschillende onderdelen die samen moeten communiceren.

Even een voorbeeld?

Stel u voor dat u een nieuwe server aankoopt met alles erop en eraan: opslag, print management, mail verwerking, firewall, virusscanner. Dit alles stelt een serieuze investering voor.
Na installatie blijkt toch dat de mailserver het niet doet. Na (dure) interventies van allerlei specialisten blijkt dan dat de virusscanner blijkbaar een poort afgesloten heeft waarlangs het mailprogramma communiceert met de buitenwereld. Dit zijn problemen die moeten voorkomen worden bij de installatie van de server, daarom is dit zo belangrijk.
4D select kan ook hier een expertise van vele jaren voorleggen. Door onze jarenlange ervaring werden wij toch wel geconfronteerd met allerlei probleemscenario’s, waardoor wij snel een accurate diagnose kunnen stellen.

Installaties laten doen door derden is duur?

Kostprijs is steeds relatief. Indien u er uw tijd moet insteken kost dat ook geld, tijd die u beter kan besteden aan de kern van uw zaak.
Komt daar nog bij dat 4D select een IT-installatie op een korte tijd kan verwezenlijken. Plus dat wij, in geval van problemen, beroep kunnen doen op onze leveranciers, iets wat u waarschijnlijk niet kan.

Geven we daardoor geen kennis uit aan derden?

Dit gaat dan terug over het protectionisme dat sommige IT-leveranciers gebruiken om klanten te binden. Daar doen wij niet aan mee.
Onze klanten blijven onze klanten omdat ze tevreden zijn met de service die ze krijgen, omdat ze kunnen zaken doen met ons op basis van vertrouwen.
Daarom wordt er van elke installatie een verslag gemaakt dat wordt bewaard bij de klant. Indien u niet tevreden bent over het werk dat wij leveren, kan u hiermee gewoon ergens anders terecht.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt?

Neem dan contact met ons op, en laat ons u overtuigen van de kennis en de mogelijkheden die wij in huis hebben.